Natuurijs en inspiratie

Het kwik is gedaald onder het nulpunt en dus worden alle schaats(liefhebb)ers zenuwachtig. Ook wel schaatskoorts genoemd. Komt er (veilig) natuurijs? Komt er een marathon? Komen er kortebaanwedstrijden? En dé ultieme vraag, komt er een Elfstedentocht?

Ik houd van dit koude, zonnige weer. Bij het opstaan, een mooie witte wereld, en zon. In de middag een mooie roze, rode, paarse lucht, met af en toe wat wolken, als extra effect. En ’s avonds voor het slapen gaan een heldere lucht met wel honderden, duizenden sterren aan de hemel. En hoe langer ik kijk, hoe meer sterren ik ga zien. Sterren geven mij altijd een bijzonder gevoel, iets speciaals. Sterren, iedereen op de wereld ziet ze, niet allemaal precies op hetzelfde moment, maar sterren, de zon, de maan, zijn overal ter wereld (zichtbaar). Ik vind het inspirerend en er komen altijd vragen bij mij naar boven.

Volgens Mark Verhees (VoorPositiviteit[1]) zijn er zeven belangrijke redenen waarom inspiratie belangrijk is:

  1. Inspiratie is het begin van hoop
  2. Je gaat ont-dekken
  3. Inspiratie zorgt voor positieve energie
  4. Oorzaak en gevolg
  5. Inspiratie zorgt voor innerlijke motivatie
  6. Mogelijkheden verschijnen
  7. Je gelooft in je eigen vermogen

Voor meer informatie verwijs ik je naar de website www.voorpositiviteit.nl.

Waarom ik ‘Voor Positiviteit’ als bron gebruik? Elke ochtend als ik wakker word heb ik een mail in mijn inbox met een spreuk, de spreuk van de dag. Ik begin mijn dag hiermee en denk na over de spreuk; wat doet het met me? Wat zijn mijn eerste gedachten? Wat gebeurt er als ik er langer over nadenk? Wat ga ik hiermee doen (vandaag, in de toekomst)?

Mijn tip voor jou: schrijf je in via onderstaande link en ontvang iedere ochtend een spreuk, die jou inspiratie kan geven.

Link: https://www.voorpositiviteit.nl/spreuk-van-de-dag/



[1] https://www.voorpositiviteit.nl/de-kracht-van-inspiratie/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *