Mijn eerste blog.

Een tijdje speelde het idee van een eigen blog al in mijn hoofd. En met wat hulp bij het bouwen van een website, is hier dan mijn eerste bericht online!

Het lijkt mij een goed idee om te beginnen met een stukje over mezelf, zodat jullie weten wie ik ben en waar mijn website over zal gaan.

Ik ben Reina Anema, 25 jaar en schaatsster in de Nederlandse top.

Sinds mijn achtste ben ik al wekelijks, en tegenwoordig dagelijks, op de ijsbaan te vinden. Na schaatslessen gevolgd te hebben, heb ik getraind bij Hardrijders Club Heerenveen. Rond mijn twaalfde werd ik uitgenodigd voor de baanselectie en vervolgens voor de Friese selectie. Daarna kwam ik op mijn zestiende in KNSB Jong Oranje, waarna ik in commerciële teams heb gereden. Sinds vorig seizoen (2017-2018) schaats ik bij team FrySk.

Een andere passie van mij ligt bij kinderen en lesgeven, het onderwijs. Ik wil kinderen begeleiden en ondersteunen, motiveren en inspireren, in hun ontwikkeling naar de beste versie van zichzelf. Ik vind het fantastisch om ze te zien groeien. Drie jaar geleden ben ik afgestudeerd aan de PABO. Daarna ben ik aan de slag gegaan met het behalen van de bevoegdheid bewegingsonderwijs. Ik ben nu invalleerkracht in de omgeving van Heerenveen en Gorredijk, én geef graag bewegingsonderwijs.

Waar ik ook erg van houd, is eten. Ik ben bewust bezig met voeding en houd ervan om te koken en te bakken. Elke dag ben ik bezig met wat mijn lichaam nodig heeft en ontdek ik nieuwe recepten en producten.

Deze website zal een combinatie worden van mijn passies; bewegen, kinderen en voeding. Ik hoop veel kinderen, jongvolwassenen en ouders te kunnen inspireren en ondersteunen bij het beste uit jezelf, of jouw kind, te halen met mijn verhalen. Ik kom graag met jou/jullie in contact!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *